Het zit erop!

Deel dit bericht

Na maanden van voorbereiding en zes uitvoeringen hebben we gisteravond de laatste voorstelling van “De Dêêl’k van Nonkelken” voor ons publiek gespeeld. Voor een stampvolle zaal in de Halle van Axel hebben we voorlopig onze laatste lach en applaus van u mogen ontvangen.

We kijken terug naar een fantastische tournee! Grote dank aan allen die één of meerdere voorstellingen aanwezig was! Wij hebben er ontzettend van genoten, wij hopen u ook!

Spelers en medewerkers bedankt voor alles wat jullie gedaan maar vooral gelaten hebben de afgelopen maanden! Dankzij jullie is “De Dêêl’k van Nonkelken” een mooie herinnering geworden voor ons allemaal.

Maar mijn laatste dank richt ik aan George Sponselee. George bedankt voor al het moois wat je aan ons gegeven hebt in al die jaren.
Wat hebben we graag je stukken gerepeteerd en ter tonele gebracht. Wat de toekomst voor onze vereniging nu brengt zonder jouw teksten is nog even onduidelijk, maar we gaan zeker door met spelen! We hopen dat we je ook deze keer weer trots hebben gemaakt en diep van binnen denk ik dat je met een grote glimlach van boven naar ons hebt gekeken. Onze laatste buiging en staande ovatie maken wij dan ook naar jou!

Namens Volkstheater “de Scheldegalm”
Sebastiaan Vanhijfte